Architectuur in

lijn met de natuur

Verticaal groen

 

Het architecturale ontwerp van de wooneenheden is luchtig, naar analogie met de bosomgeving. Het robuuste bakstenen hoofdgebouw draagt de slanke staalstructuur met daarin de zuidwest georiënteerde terrassen. De grote raampartijen en de glazen borstwering bieden u vanuit uw woonruimte een intens contact met de oude bomen in het bos, de landschappelijk aangelegde buitenruimtes en de glooiende groenaanplantingen.

 

In de open staalstructuur creëerden de architecten ruimtes voor speels verticaal groen. De grens tussen woning en bos vervaagt. De verticale tuinen filteren bovendien de lucht en geven zuurstof terug. De groene daken van de gebouwen maken de integratie met de natuur compleet.

 

Inrichting op uw maat

 

Het project Franse Bos in Genk is met zijn unieke bouwvorm en inplanting bijzonder vernieuwend. U betreedt het domein via een houten toegangspoort die ingebed is in een natuurstenen wand. Een kasseiweg brengt u tot aan uw appartement. U parkeert uw auto in de ondergrondse garage, of stalt uw fiets in de gemeenschappelijke fietsenstalling of in uw individuele berging.

 

De afzonderlijke wooneenheden met lage bouwvolumes bieden u als eigenaar van een appartement veel openheid en dus een heel ruimtelijk gevoel. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 71 m² tot 126 m² en de terrassen van 12 m² tot 48 m².

Inspraak in afwerking

 

De keuzes in de afwerking van uw appartement hebt u volledig zelf in handen. De appartementen worden op plan verkocht. Dat heeft als grote voordeel dat u als eigenaar zelf uw vloeren, badkamer, keuken en binnendeuren kunt kiezen. Snelle beslissers kunnen zelfs hun stempel nog drukken op andere voorzieningen zoals vb. het elektriciteitsplan.

Group GL:

jarenlange ervaring

en knowhow

 

Group GL nv maakt deel uit van het bedrijvennetwerk van Ghislain Lenaers. De groep ontwikkelt vastgoedprojecten in heel België.

 

Als projectontwikkelaar van zowel commerciële, residentiële als industriële vastgoedprojecten is Group GL uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in België.

 

In elke realisatie vindt u de typische GL-signatuur terug. Doordacht en duurzaam, en bovendien altijd verrassend, creatief en innovatief. Sleutelbegrippen die we zullen

blijven verkennen in al onze projecten.